Tid - en ingrediens i matlagning

Användarnamn

Tillagningtiden är en ingrediens
2018-02-11 @ 13:14:39
Betrakta tiden som en ingrediens - även om man ofta säger att en enkel pasta är snabblagad mat.
Tiden är en ingrediens som någon annan.
Underskatta inte tiden. Det tar tid att laga god mat och det tar tid att förbereda.

Italiensk mat särskillt pasta betraktas ofta som snabblagat men det är en sanning med modifikation.
Det finns så klart genvägar.
Torkad pasta av bra kvalitet är en och färdig tomatsås som kokat länge, länge är en annan - oavsett om den är färdigköpt eller hemlagad.

Men såser, grytor, fonder, soppor och mycket annat behöver tid för att koka ihop och för att smakerna ska utvecklas.

Tips:
När du har tid över och fina tomater och grönsaker. Koka mustig och härlih tomatsås.
Frys eller konservera och ha på lut i skåpet.
Då kan du laga vällagad enkel italiensk mat snabbt!

Här hittar du saker du kanske gillar:

Linugine   Till Spagetti
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 9hMhEN (motverkar spam)
Inga kommentarer