Användarnamn

5 fantastiska sätt att fira mamma på Mors Dag
2023-05-20 @ 22:08:39
Fira mamma på ett personlig och unikt sätt. Har du möjlighet att överraska med frukost på sängen är det en underbar start på dagen. Här kommer unika 5 tips på hur dagen kan fortsätta.

fira mamma
outdoor med mamma
Utomhusäventyr:
Planera en rolig och äventyrlig dag utomhus med din mamma.
Gå på vandring, ha en picknick på en naturskön plats eller prova en ny utomhusaktivitet tillsammans. Den äventyrlige kanske åker luftballong någon annan nöjer sig med en härlig pick-nick. 
Picknick-tips hittar du HÄR!

DIY spa day
DIY Spa Day:

Skapa en avkopplande spaupplevelse hemma för din mamma. Sätt upp en gör-det-själv-spa-station med doftljus, lugnande musik och hemgjorda skönhetsbehandlingar som ansiktsmasker eller fotbad. Turas om att skämma bort varandra och njut av en dag av avkoppling och njutning.
Gör fina näringsrika smoothies och avsluta med ett tårtkalas!
Tips på smoothies hittar du HÄR! Saker till tårtan HÄR!

memoryjar
Minnesburk eller ask:
Förbered en minnesburk fylld med anteckningar om uppskattning, speciella ögonblick, interna skämt eller tacksamma ord, foton och minnen som du har delat med din mamma. Dekorera asken eller burken och överlämna till henne på mors dag. Hon kan välja ett minne ur burken när hon vill känna sig nostalgisk.

kulturell mat
Kulturell matlagningsupplevelse:
Utforska ett annorlunda kök tillsammans genom att planera en kulturell matlagningsupplevelse.
Välj ett kök eller rätt(er) som ingen av er har provat tidigare, samla ihop de nödvändiga ingredienserna och laga en måltid tillsammans samtidigt som du lär dig om kulturen bakom rätterna. Njut av de unika smakerna och kvalitetstiden tillsammans.
HÄR hittar du färdiga matlagningskit från när och fjärran!

morsdags-video
Överraskningsvideo:
Samla familjemedlemmar och vänner för att skapa en överraskningsvideo för din mamma. Be dem spela in korta hjärtliga meddelanden som uttrycker sin kärlek och tacksamhet. Sammanställ videorna till en sammanställning och överraska henne med den på mors dag.
Det kommer att bli en rörande och minnesvärd present hon kan vårda.
Den här presenten passar även fint att skicka till mamma om ni inte kan ses. Videorna kan också skickas till dig för sammanställning så att mamma kan få en fantastisk present trots att någon eller alla inte personligen kan fira mamma på plats.

Notera!
Kom ihåg att det viktigaste är att spendera kvalitetstid med din mamma och visa henne din kärlek och uppskattning på ett sätt som är meningsfullt för henne.
morsdag

Presenttips

Picknick-korg i pil med rödrutigt tyg
Klassisk korg för utflykt
699 kr
0
Sängbricka hopfällbar i ek
För liggande måltider
859 kr
0
Kakfat 2 våningar
"Finaste fatet till mina cup-cakes"
⭐️⭐️⭐️⭐A...
399 kr
0
Mammas favoriter
Det bästa till mor
fr. 517 kr
0
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: p9uL86 (motverkar spam)
Inga kommentarer