Användarnamn

Den smartaste isboxen
2019-06-09 @ 10:30:00
132+44=176 isbitar i frysen!
Mitt bästa tips för att alltid ha gott om is i frysen är att använda den här smarta isboxen. Gör is och förvara isen på ett smart sätt i din frys så att den finns till hands när det är dags att förbereda drinkar, vatten, iste eller kyla något annat. Islådan från Lékué är en elegant och smart isbox med lock i silikon som även fungerar som istråg.
Islådan förvarar du i frysen men den kan också användas för servering.

Lådans dubbla väggar håller isen kall länge även utanför frysen. De skyddar mot upptining vid servering oh håller kylan några timmar i rumstempteratur.
I frysen är den en smart förvaringsbox för isbitarna som dessutom skyddas mot fryssmak när de förvaras med locket på. Locket skyddar också mot att frysens avfrostningsfunktion "äter upp" eller torkar ur delar av isen.

islåda från lekue

Du fryser in isbitarna i det vridbara silikonlocket, vänder ner färdigfrysta bitar i boxen och fryser en ny omgång. Boxen rymmer 3 lager is (44x3=132 bitar) och du kan ha ett lager fryst i locket totalt 176 bitar!

Isboxen har 3 funktioner isform, förvaringsbox och servering. Du är alltid förberedd med gott om is i frysen eftersom du kan göra ett lager med is färdigt i boxen och ta fram när det behövs. När du fryst in en bricka is vänder du ner den förvaringsboxen och fryser in en ny bricka. 3 omgångar is ryms i lådan (132 isbitar) plus att du kan ha ett lager infryst i locket (44 bitar). Boxen rymmer 132 iskuber i olika originella former.

I boxen skyddas iskuberna mot fryssmak och mot att frysens avfrostningsfunktion "äter upp" eller torkar ur delar av isen. Den smarta islådan ger dig vackra originellt formade isbitar.

Ett tips är att frysa in bär och ätbara blommor i isbitarna för extra smak och effekt.

Isbitar

Lékué icebox är ett perfekt hjälpmedel för att ha is redo i frysen när det är dags att kyla drycker eller servera drinkar på festen. Snyggt och enkelt.
islåda lekue

Locket är tillverkat i 100 % silikon och lådan är i plast (ABS). Fri från BPA. Kan diskas i maskin. Islåda som rymmer 1,8 liter. Höjd: 11,6cm Bredd: 12,5cm Längd:22,5cm

Ching!!
//å
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 945XpP (motverkar spam)
Inga kommentarer