Underbar sylt utan tillsatt socker!

Användarnamn

Sylt eller marmelad utan tillsatt socker
2017-05-05 @ 20:00:18
Nu! Äntligen är de här. Burkarna med den franska sylten utan tillsatt socker med djupare smak och nyttigare innehåll.
I dag kom dom...

De underbara nya sylterna eller marmeladerna från franska Favols. Favols är kända världen över för sin fantastiska sylt.

Med en unik process kokar det numera även helt osockrad sylt. Den innehåller självklart fortfarande socker men bara socker från frukten, inget raffinerat sackaros utan enbart naturligt fruktsocker.

Bären och frukten kokas tillsammans med fruktpektin och juice till en sylt med lite mindre sötma men med mer fruktsmak - sockerfri sylt när den är som bäst.

Osockrad sylt

Lite nyttigare blir den på köpet.

Jag har testat 2 sorter: aprikos och frya röda frukter eller bär som vi nog hellre säger i Sverige.

Sylterna passar fint till frukostmackan men också till ostar eller i bakverk och tårtor. Testa dem också på filen eller yoghurten eller på pannkakorna.

Ikväll ska jag ta fram aprikossylten till någon mjuk vitmögelost som Camenbert, Brie eller Coulommiers.
4 röda frukter kommer nog att smaka gott till lite chèvre eller en bit lagrad Comté eller Savoie Tomme.

Klicka på syltburkarna för att komma vidare till shoppen.


4 röda frukter   Aprikossylt  
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: FpKVbZ (motverkar spam)
Inga kommentarer