Vampyrdödaren - vitlöks & chilikryddade ingredienser som vampyren avskyr

Användarnamn

Vampyrdödaren

Vampryernas skräck nummer 1
397 kr
Håll vampyrerna på avstånd med vitlök, chili och magi. Välkommen till en värld av smak, arom och besegrande makt. Tre kraftfulla ingredienser som tillsammans hjälper dig bekämpa vampyrer och mörkrets härskare och samtidigt utforska en ny kulinarisk värld. Ge dig in i kampen, upptäck smakernas magi och låt "Vampyrdödaren" vara din guide på en kulinariska resa. Ditt bord kommer aldrig mer vara detsamma.
Låt äventyret börja.

Antal:

Leveranstid:
Artnr:
12632
Vampyrdödaren 
Håll vampyrerna på avstånd med vitlök, chili och magi.
Välkommen till en värld av smak, arom och besegrande makt. Tre kraftfulla ingredienser som tillsammans hjälper dig bekämpa vampyrer och mörkrets härskare och samtidigt utforska en ny kulinarisk värld. 

Ge dig in i kampen, upptäck smakernas magi och låt "Vampyrdödaren" vara din guide på en kulinariska resa. Ditt bord kommer aldrig mer vara detsamma.
Låt äventyret börja.

Vampire Slayer:
Inspirerad av gamla legender och berättelser om mod för att bekämpa mörkrets krafter är Vampire Slayer en kraftfull blandning av kryddor skapad för att hålla vampyrerna borta och ge liv åt alla måltider. Varje droppe är en magisk kraft av vitlök, lök, chili och örter redo att fylla dig med kraft, mod och beslutsamhet.
Användning:
Droppa över grillade favoriter och rostade grönsaker, pasta eller soppa. Låt Vampire Slayer vara din beskyddare och låt dess kryddiga, förtrollande smaker skydda maten från det övernaturliga och samtidigt lyfta dem till nya höjder.

Black Garlic - hel svart vitlök:
I en dunkel vrå av tiden föds Black Garlic, en skatt från gastronomins skattkammare. Med en unik sötma och en aning umami, kommer denna heliga svarta vitlök att förtrolla ditt hjärta och smaklökar. Den är inte bara en svart ingrediens – den är en mystisk portal till en kulinarisk värld du aldrig tidigare utforskat. Black Garlic är skapad genom en långsam jäsprocess som omvandlar vanlig vampyrhatad vitlök till något som är både söt, rökigt och djupt aromatiskt.
Användning:
Mosa den på bröd, blanda den i marinader, såser, pastasås eller smörj den på grillat kött. Black Garlic ger rätter en djup, komplex smak som tar dem till en ny nivå av njutning. 

Olivolja med chil & vitlök
Oljan är inte bara en smaksensation utan också nyckeln i kampen mot vampyrerna. En glödande eld med smak lika intensiv som dess färg. I den fina olivoljan möter kryddig chilihetta den förföriska sötman från vitlöken. Den kryddig hettan skapar en explosion av smaker och kan värma hjärtan när mörkret närmar sig.
Användning:
Droppa på  favoritpizzan, marinera kyckling eller grillade grönsaker för att ge dem en hisnande twist. Den pikanta smaken kommer att kittla sinnena och förbereda för utamningarna från mörkrets krafter.

Använd ingredienserna tillsammans för att skapa en måltid som inte bara smakar fantastiskt utan också fungerar som ett skydd mot det okända.
Marinerad i olivolja med chil & vitlök, infunderad med smaken av Black Garlic och kryddad med Vampire Slayer blir måltiden en ogenomtränglig sköld mot mörkrets krafter. 

Tips! Ge bort ett vampyrdödarkit till värden och värdinnan för halloweenfesten eller middagen i oktiober eller november när vampyrerna härjar som bäst.

De orange länkarna leder till ytterligare produktinfo om varje enskild produkt.
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
BlackGarlic-vinäger "B"
En svart smakbomb
199 kr
Köp
Info
0
Black Garlic set
En svart smakupplevelse
fr. 262 kr
0
Aïoli Bornibus
" Välbalanserad aioli med ordentligt med vitlök!"
79 kr
Köp
Info
0
Vitlöksmarmelad med chilli
"Fin smak med lite styrka"
99 kr
Köp
Info
0
Vampire Botherer
"En magisk smaksättare med sting"
155 kr
Köp
Info
0
Vampire Slayer
"En smaksättare för modiga vampyrjägare, mycket dödlig och helt beroende framk...
155 kr
Köp
Info
0
Fleur de Sel Camargue 3st mini
"Superfian burkar med fint salt. Perfekt värdinne-present & lika bra som bordskryddor".
189 kr
0
Fleur de Sel Camargue Havssalt 125g
Franskt salt från havet
99 kr
Köp
Info
0
Fleur de Sel Camargue med persilja och vitlök EKO
Franskt salt från havet med finaste vitlök & persilja
125 kr
0
Andra köpte även
Black Garlic - hel svart vitlök
63 kr
Köp
Info
0
Olivolja med chil & vitlök
Mångsidig smaksättare
179 kr
0
Vampire Slayer
"En smaksättare för modiga vampyrjägare, mycket dödlig och helt beroende framk...
155 kr
Köp
Info
0
Smokey Sally ekologisk Mill & Mortar
89 kr
Köp
Info
0