Tårtbakarens favoritverktyg ett startkit för tårtbakning

Användarnamn

Tårtbakarens favoritverktyg ett startkit för tårtbakning

Allt du behöver för att lyckas med tårtbaket!
1134 kr
Välkommen till en underbar värld av tårtbakning, där varje tårtbit blir en historia i sig. Om du är en passionerad tårtbagare eller helt enkelt nyfiken på att utforska din kreativa sida i köket, så har vi något magiskt att presentera: "Tårtbakarens Favoritverktyg - Ett startkit för tårtbakning och bakning". För varje tårtbakare finns det några noga utvalda verktyg som aldrig får saknas. Dessa verktyg är som tårtbagarens bästa vänner, och de hjälper till att skapa mästerverk i köket. Låt oss föra dig in i denna sagolika värld och presentera vårt startkit.

Antal:

Köp
Tårtbakarens favortier - alla verkyg som behövs
Välkommen till en underbar värld av tårtbakning, där varje tårtbit blir en historia i sig. Om du är en passionerad tårtbagare eller helt enkelt nyfiken på att utforska din kreativa sida i köket, så har vi något magiskt att presentera: "Tårtbakarens Favoritverktyg - Ett startkit för tårtbakning och bakning".

För varje tårtbakare finns det några noga utvalda verktyg som aldrig får saknas. Dessa verktyg är som tårtbagarens bästa vänner, och de hjälper till att skapa mästerverk i köket. Låt oss föra dig in i denna sagolika värld och presentera vårt startkit.

🎁 I detta kit hittar du:

Roterbart fat:
Tårtbordet har aldrig varit mer elegant. Med detta roterbara fat kan man enkelt dekorera tårtan från alla håll och vinklar för snyggt och professionellt reultat. Låt fantasin flöda med varje snurr av detta praktiska fat.
Fondantkavel 23 cm:
Att kavla fondant och sockerpasta eller marsipan är en konst i sig. Med denna kaveln i hand kavlar man som en mästare. 
Palett liten vinklad:
Denna lilla vinklade palett är tårtbagarens pensel. Den applicerar frosting och dekorationer med precision. Skapar vackra mönster och detaljer på tårtor och bakverk.
Palett rak:
Ibland är det det enkla som är det vackraste. Paletten är konditorns bästa vän. Den kan bland annan göra fina släta ytor och jämna kanter på tårtor. Den är ett måste för den perfekta finishen.
Tårtsmoother:
Slutförandet är allt, och en smoother är tårtbagarens hemlighet för att få den perfekta ytan på tårtan. Jämna ut sockerpasta och marsipan över tårtan med detta fantastiska verktyg.
Tyll- & spritsset:
Med detta settet skapas vackra mönster och dekorationer med lätthet. Spritsa frosting, skapa rosor, stjärnor och mycket mer. 

Med "Tårtbakarens Favoritverktyg - Ett Startkit för Tårtbakning" kan man skapa fantasytiska tårtor oavsett om du är nybörjare eller en erfaren tårtbagare, kommer detta kit att hjälpa dig att lyfta din bakning till nya höjder. Ge uttryck för din kreativitet och dela din passion för tårtbakning med vänner och familj. Gör dina tårtor till konstverk och njut av att skapa smakupplevelser som människor sent kommer att glömma.

Settet för hemmakonditorter och hammabagare innehåller roterbart fat, fondantkavel, paletter och en smoother för att jämna ut marsipan eller sockerpasta samt ett tyllset för spritsning och dekoration. Om du vill kan du läsa mer om verktygen i de orange länkarna nedan:

Roterbart fat
Fondantkavel 23 cm
Palett liten vinklad
Palett rak 
Smoother
Tyll- & spritsset
Visa mer
Visa mindre
Andra köpte även
Rak palettkniv 150 mm graderad Tala
Breder ut i ett svep
155 kr
Köp
Info
0
Tårtspackel -  smoother Tala
96 kr
Köp
Info
0
Vinklad palett liten
Liten spatel för bästa finish
114 kr
Köp
Info
0