Springformar

Användarnamn

Springformar
Springformen är en fantastiskt smart uppfinning. Med en springform tar man loss hela kanten på bakformen och kakan går därför knappt att misslyckas med. Den passar perfekt till att baka tårtbottnar, pajer, kakor och cheesecake. Springformar att baka goda och snygga kakor i. Vi har springformar med en god kvalitet så att du aldrig ska behöva misslyckas med en kaka eller tårta. 

Brett utbud av springformar i en rad olika modeller som gör det enkelt att få loss kakan från formen tack vare den löstagbara kanten. En springform är ett måste i alla kök för både nybörjaren och den mer avancerade hemmabagaren. Formen är perfekt när du exempelvis ska baka kladdkaka, cheesecake eller tårtbotten. En bakform med avtagbar botten innebär att du inte kan misslyckas med kakorna du tar dig an och du kan vara säker på ett perfekt resultat varje gång. Vi vet vikten av bra redskap för att lyckas i köket och har därför tagit fram ett brett sortiment av produkter för bakning och matlagning. Vi kombinerar funktionalitet med hållbarhet och snygg design för att det ska vara enkelt och roligt att baka och laga mat. Förutom springformar hittar du en mängd silikonredskap, serveringstillbehör och bartillbehör hos oss.

Springformar i flera varianter När du tänker på en springform kanske du tänker på den klassiska runda formen. Men faktum är att det finns så många fler varianter som öppnar upp för att prova nya kreationer i köket. Prova att baka dina tårtbottnar i en fyrkantig springform eller varför inte kärleksmums i en springform som har formen av ett fint hjärta. Perfekt när du ska baka till barnen eller en födelsedagstårta till din kära. De runda springformarna kommer i flera olika storlekar – allt från mindre varianter på 12 cm till större på upp till 30 cm.
Baka i bakform med avtagbar botten En bakform med avtagbar botten, eller springform som det också kallas, är en praktiskt form för alla typer av bakning. I denna kan du baka mängder av olika kakor, pajer och tårtor och känna dig trygg med att ditt bakverk kommer att lossna från kanten och inte förstöras. Ett tips är att dra en kniv längs kanten på kakan innan du lossar formen för att inte riskera att den fastnat någonstans. 

Springformar

Sortera på:
Fyrkantig bakform med löstagbar botten Tala
Löstagbar botten i keramisk non-stick
fr. 295 kr
0
Rund bakform med lös botten & hög kant Tala
Löstagbar botten & hög kant
fr. 175 kr
0
Springform 18 cm
Form med avtagbar kant
113 kr
Köp
Info
0
Springform 20 cm
Form med avtagbar kant
99 kr
Köp
Info
0
Springform 24 cm
Form med avtagbar kant
126 kr
Köp
Info
0
Springform 26 cm
"Form i bra storlek, enkel att knäppa upp"
139 kr
Köp
Info
0
Springform 28 cm
Form med avtagbar kant
199 kr
Köp
Info
0
Springform hjärtformad
Hjärta med avtagbar kant
329 kr
Köp
Info
0
Springform med lock 26 cm
"Perfekt när man ska ta med kakor. Locket gör att det går att ställa grejer ov...
189 kr
Köp
Info
0
Springform rektangulär fyrkantig 28x18 cm
4-kantig form med avtagbar kant
459 kr
Köp
Info
0
Springform rund, non-stick Tala
fr. 277 kr
0
Springformset 2 bakformar 22 & 28 cm
En stor och en liten form
229 kr
Köp
Info
0
Springformset 20-24-26cm
Tripp, trapp, trull i formar
329 kr
Köp
Info
0