Ostronkniv
Enkel öppning
114 kr
Klassisk ostronkniv, en prisvärd ostronöppnar som öppnar ostron snabbt och säkert.En snygg ostronkniv med trähandtag och halkskydd så att inte handen åker fran över knivbladet. En ostronkniv är ett specialverktyg med ett kort, kraftigt och ofta spetsigt blad som används för att öppna ostron genom att tvinga isär skalen. Skaldjursknivar utformade för att vara säkra att använda; har handtag med ett bra grepp och extra skydd i form av ett handtagsskydd för att skydda användarens hand.
Ostronöppnare eller ostronkniv med handtag i trä
Klassisk ostronkniv, en prisvärd ostronöppnar som öppnar ostron snabbt och säkert.
En snygg ostronkniv med trähandtag och halkskydd så att inte handen åker fran över knivbladet.
En ostronkniv är ett specialverktyg med ett kort, kraftigt och ofta spetsigt blad som används för att öppna ostron genom att tvinga isär skalen. Skaldjursknivar utformade för att vara säkra att använda; har handtag med ett bra grepp och extra skydd i form av ett handtagsskydd för att skydda användarens hand. Kniven kan också användas för andra hårda skaldjur och kanske för att skära hårdost.
För att öppna ett ostron håller du stadigt i musslan.
Lirka in kniven mellan skalen, vicka lite och skär av muskeln som håller ihop ostronet.
Många använder en vikt kökshandduk eller släng att hålla osrton som ska öppnas i.
Det går bra även utan handduk men använd då gäran någon form av skydshandske.
Att öppna ostron måste inte vara svårt och krångligt. Med en bra ostronöppnare underlättas ostronätandet väsentligt. Att massakera musslorna med fel redskap förstör ostron såväl som ditt humör och lusten att äta.
Alla försök att öppna de små skatterna med fel redskap ökar risken att skada sig ordentligt.
Blad: Kort, kraftigt av av rostfritt stål, spetsigt för att lätt komma in i ostronets skal.
Handtag: Stadigt för bra grepp.
Handskydd/halkskydd: För att skydda handen mot vassa kanter och för att förhindra att kniven glider.
Mångsidighet: Kan också användas som en parmesankniv eller för att öppna andra skaldjur.
Hur man använder ostronkniven
Ta ett ostron och ett handskydd, som en tjock handduk eller en skärskyddshandske.
Lägg ostronet i skyddet, med den runda sidan nedåt och spetsen mot dig.
Håll kniven stadigt och för in den mellan de två skalen, nära spetsen.
Vrid kniven för att bryta upp skalet vid "låset".
Recept & tips med ostron hittar du HÄR!
Material: stål med trähandtag
Handdiskas.
Klassisk ostronkniv, en prisvärd ostronöppnar som öppnar ostron snabbt och säkert.
En snygg ostronkniv med trähandtag och halkskydd så att inte handen åker fran över knivbladet.
En ostronkniv är ett specialverktyg med ett kort, kraftigt och ofta spetsigt blad som används för att öppna ostron genom att tvinga isär skalen. Skaldjursknivar utformade för att vara säkra att använda; har handtag med ett bra grepp och extra skydd i form av ett handtagsskydd för att skydda användarens hand. Kniven kan också användas för andra hårda skaldjur och kanske för att skära hårdost.
För att öppna ett ostron håller du stadigt i musslan.
Lirka in kniven mellan skalen, vicka lite och skär av muskeln som håller ihop ostronet.
Många använder en vikt kökshandduk eller släng att hålla osrton som ska öppnas i.
Det går bra även utan handduk men använd då gäran någon form av skydshandske.
Att öppna ostron måste inte vara svårt och krångligt. Med en bra ostronöppnare underlättas ostronätandet väsentligt. Att massakera musslorna med fel redskap förstör ostron såväl som ditt humör och lusten att äta.
Alla försök att öppna de små skatterna med fel redskap ökar risken att skada sig ordentligt.
- Skydd mot handen
- Stål & trä
- Till skaldjursfesten
Blad: Kort, kraftigt av av rostfritt stål, spetsigt för att lätt komma in i ostronets skal.
Handtag: Stadigt för bra grepp.
Handskydd/halkskydd: För att skydda handen mot vassa kanter och för att förhindra att kniven glider.
Mångsidighet: Kan också användas som en parmesankniv eller för att öppna andra skaldjur.
Hur man använder ostronkniven
Ta ett ostron och ett handskydd, som en tjock handduk eller en skärskyddshandske.
Lägg ostronet i skyddet, med den runda sidan nedåt och spetsen mot dig.
Håll kniven stadigt och för in den mellan de två skalen, nära spetsen.
Vrid kniven för att bryta upp skalet vid "låset".
Recept & tips med ostron hittar du HÄR!
Material: stål med trähandtag
Handdiskas.
Visa mer
Visa mindre
| Handdiskas: | Ja |
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Till min pasta-favorit. Smakar gott och det är fasktiskt ganska bra att slippa skalen ä...
89 kr
0
Andra köpte även
"Till franska bakverk, på brödet och mycket mer"
99 kr
0
















