KAI Santukokniv Seki Magoroku Redwood 17cm
Traditionell santoku
1349 kr
- Bra santoku
- Hårt stål med hög kolhalt
- Tålig favorit
Santukokniv Seki Magoroku Redwood från KAI 17cm
Japansk santokukniv utmärkt att skära och hacka grönsaker och kött med. Precis som Kockkniven är Santokukuniven en universalkniv som är slipad på båda sidor. Den fungerar bra till i princip allt du behöver skära i köket, från frukt och grönsaker till kött, fisk och fågel.
Knivbladet med japansk slipvinkel är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish.
En riktigt bra kniv att använda både i hemmet och i professionella kök.
Seki Magoroku Redwood är en knivserie med robust rostfri stålkvalitet i kombination med typiskt japanska funktioner. En serie med högpolerade blad som innehåller både enkelslipade och dubbelslipade eggar och vars gemensamma nämnare är stabil och välbalanserad funktionalitet samt skärpa. Designen kombinerar en minimalism med traditionell japansk estetik.
Namnet kommer från det tåliga röda pakkaträ som handtagen är tillverkas av.
Material: Kvalitetsstål SUS420J2 (1K6). Grepp av laminerat rött pakkaträ.
Hårdhet: 56 HRC +/- 1.
Mått: Bladlängd 17cm, handtag 13,4 cm.
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Japansk santokukniv utmärkt att skära och hacka grönsaker och kött med. Precis som Kockkniven är Santokukuniven en universalkniv som är slipad på båda sidor. Den fungerar bra till i princip allt du behöver skära i köket, från frukt och grönsaker till kött, fisk och fågel.
Knivbladet med japansk slipvinkel är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish.
En riktigt bra kniv att använda både i hemmet och i professionella kök.
Seki Magoroku Redwood är en knivserie med robust rostfri stålkvalitet i kombination med typiskt japanska funktioner. En serie med högpolerade blad som innehåller både enkelslipade och dubbelslipade eggar och vars gemensamma nämnare är stabil och välbalanserad funktionalitet samt skärpa. Designen kombinerar en minimalism med traditionell japansk estetik.
Namnet kommer från det tåliga röda pakkaträ som handtagen är tillverkas av.
Material: Kvalitetsstål SUS420J2 (1K6). Grepp av laminerat rött pakkaträ.
Hårdhet: 56 HRC +/- 1.
Mått: Bladlängd 17cm, handtag 13,4 cm.
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | Ja |
Maskindiskas: | Nej |
Längd: | Bladlängd 17cm, handtag 13,4 cm. |
Material: | Kvalitetsstål SUS420J2 (1K6). Grepp av laminerat rött pakkaträ. |
Antal i förpackningen: | 1st |