Vilt & Gott

Användarnamn

Vilt & Gott

En hyllning till de vilda smakerna
463 kr
Vinnande vilda kombination med tre fantastiska smaksättare med härlig vild smak direkt från naturen. I de djupa skogarna fyllda av doften från tall och gran går en kulinarisk färd rakt in i naturens hjärta. "Vilt & Gott" är en hyllning till den bästa smaksättningen i det vilda köket med produkter skapade med kärlek och omsorg av passionerade producenter. Var och en av produkterna är en vild och smakfull saga som tillsammans öppnar dörren till en kulinarisk värld där smaker dansar som löven i höstvinden.

Antal:

Köp
Vinnande vilda kombinationer 
Tre fantastiska smaksättare för vilt och andra rätter du vill ge en härlig vild smak.
 Vilt & Gott skapar smaksensationer direkt från naturen.

I de djupa skogarna fyllda av doften från tall och gran går en kulinarisk färd rakt in i naturens hjärta.
"Vilt & Gott" är en hyllning till den bästa smaksättningen i det vilda köket med produkter skapade med kärlek och omsorg av passionerade producenter.
Var och en av produkterna är en vild och smakfull saga som tillsammans öppnar dörren till en kulinarisk värld där smaker dansar som löven i höstvinden.

Cherry Vinegar från Yarty:
Körsbärsvinägern en sensationellt söt och syrlig vinäger gjord av handplockade Morello-körsbär från Blackmoor Estate nära Petersfield i Hampshire UK. Denna eleganta vinäger ger en frisk och fruktig bas som balanserar viltsmaker perfekt. Engelsmännen kan verkligen det där med vilda smaker, speciellt när det kommer till vilda fåglar. 

KRUT Viltrub:
KRUT Viltrub har ett härligt kraftfullt och aromatiskt uttryck. Skapat av noggrant utvalda kryddor och örter tillsammans med black garlic ger detta rub en unik smakprofil till viltkött. En sked av KRUT Viltrub förvandlar varje tugga till en fest av smaker från naturen. 

Granskottsolja från Högtorp Gård:
Högtorp Gårds berömda granskottsolja är en delikat olja som fångar doften av färska granskott. Denna olja ger en subtil och jordig smak till dina rätter och förstärker vvilda smaker på ett helt magiskt sätt. Så magiskt att den serverats vid tillställningar som Nobelfesten. En ekologisk, prisbelönt novelloolja made in Sörmland.

Testa att använda dem tillsammans:
För en smakupplevelse utöver det vanliga, marinera viltkött i en blandning av körsbärsvinäger och KRUT Viltrub i några timmar innan tillagning. Ringla generöst med Granskottsolja från Högtorp Gård över det färdiga rätten för att ge den en frisk och aromatisk touch.
Resultatet blir en måltid som inte bara mättar magen utan också fyller själen med naturens under.

Ge dina smaklökar en biljett till en kulinariska resa och låt naturens eget kök förtrolla dina sinnen.
Bon appétit!

Mer om var och en av produkterna hittar du i länkarna:
Cherry Vinegar
KRUT Viltrub
Granskottsolja
Visa mer
Visa mindre
Andra köpte även
Granskottsolja från Högtorp Gård ekologisk
Har serverats på Nobel & fått silver i "Innovativt mathantverk" vid SM i Mathantverk...
189 kr
Köp
Info
0
Fransk julmarmelad med valnötter
"SÅ vansinnigt gott"
119 kr
0
KRUT rub & kryddblandning för viltkött
Krydda och Rub - utan Tjafs.
125 kr
Köp
Info
0
Körsbärsvinäger Yarty
Morello ger en djup körsbärsmak. Använd på sallad, ostar, efterrätter och...
149 kr
Köp
Info
0