Kul råvaror, köksaker & presenter. Från salt till sugarpaste.

Användarnamn

Inlägg taggade med "lakritspulver"

Lakritsbollar med hallon
Nyttiga raw foodbollar för lakritsälskaren! De här enkla bollarna fyllda med lakrits, fänkål och dadlar rullar du snabbt ihop till fredagsmyset.
Lite nyttigare lakritsbollar med eller utan hallon
Godisbollar fyllda med nyttigheter rullade i lakritspulver eller hallonpulver.
Lakritspannacotta med vit choklad och passionsfrukt
Ett spännande lakritsrecept från Esteban ́s matkreatör Catharina Fundin. 4 portioner härlig dessert som bara tar en kvart att laga (+ 3 timmar i kylen). Även bilden kommer från Esteban´s.
Lakritsrimmad torskrygg med färska rödbetor, räkor och fetaost med lakritsvinägrett
Esteban ́s matkreatör Catharina Fundin har skapat denna spännande rätt med torsk och lakrits. 4 portioner som tar ca 1 timma att laga efter att du rimmat torsken ca 4 timmar. Catharina står också för den fina bilden.
Halstrade pilgrimsmusslor med lakrits, hallon & basilika vinägrett
Hallon lakrits & pilgrimsmuslor i spännande kombination! Ett recept av Esteban ́s matkreatör Catharina Fundin som också står för bilden.
Nyttiga hallon-lakritsbollar
Hallon och lakrits är en omtyckt kombination. Testa godisbollar utan tillsatt socker med den kända godissmaken. Den modiga testar att byta hallonpulver mot blåbär- eller svartvinbärsdito. Den som inte gillar lakrits slopar det eller ersätter med vaniljpulver. Kulorna till vänster på bilden är rullade i hallonpulver några till höger om dessa har inget pulver på utsidan och de bruna längst till höger är rullade i lakritspulver.
Kola med lakritssmak
30 kolor med underbar lakritssmak och riktigt svart färg. Härliga att ha på julens gottebord men lika goda vid alla tillfällen.
Lakritsknäck
Byt ut nötterna i knäcken mot lakrits - annorlunda och jättegott!