Användarnamn

Raw foodbollar med choklad och kaffe
De här godingarna passar som mellanmål en eftermiddag, som en nyttigare efterrätt eller varför inte som en del av picknickkorgen? De är lätta att slänga ihop och att ta med sig.

Ingredienser:

2 dl pumpakärnor 
1/2 dl riven kokos
8-10 kärnfria mjuka torkade dadlar
1/2 dl kakao
2 msk honung
1 msk snabbkaffepulver
1-2 msk vatten
1,5-2 krm salt
Du kan välja om du vill ha dem som de är eller garnera dem genom att rulla dem i lite kokos eller frön. 

Gör så här:

Blanda samman allt i en matberedare till en bra konsistens, inte för hård eller för lös. Ibland kan man behöva lägga till lite extra vatten eller kokos för att få rätt konsistens, testa dig fram tills det blir bra och går lätt att rulla ihop.
Rulla ihop till bollar och låt dem stå i kylskåpet i ungefär 1 timme innan de serveras.

Saker som är bra att ha:
Träslev rak ände 28 cm Slickepott mini set om 2st Margretheskål Röd Margretheskål svart flera storlekar Lock till Margretheskål i melamin Måttsats i plast Stort fat krämvitt med glaserad insida 40cm
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: pEsnQq (motverkar spam)
Inga kommentarer