Sardellpasta i tub
Fermenterad sälta från medelhavet
59 kr
Härlig sardellpaté från Talatta på Sicilien som har fångat och bearbetat ansjovis i mer än ett sekel. Används till exempel som smakförstärkare i såser eller dressingar. Använd istället för filéerna som trängs i olja i små glasburkar. Snabbt, enkelt och kladdfritt!
Sardeller, mixade i tub 60 g Pasta di Acciughe all'Olio di Oliva från Talatta
Härlig sardellpaté från Talatta på Sicilien som har fångat och bearbetat ansjovis i mer än ett sekel.Färdigmosade sardellfiléer på tub.
Så fantasktiskt bra att ha på lut i kylen. Enklare och snabbare att använda än de små filéerna i glasburk med olja som inte alltid vill komma ut ut burken och kladdar ordentligt innan de kommer ner i det de ska smaksätta.
Snabbt, enkelt och kladdfritt!
Används till exempel som smakförstärkare i såser eller dressingar - perfekt i Caesardressing.
Ansjovisen fiskas i Kantabriska havet som utgör den södra delen av Biscayabukten.
Ursprung:
Italien, Sicilien
Ingredienser:
Ansjovis 88%, olivolja, salt. FAO Fiskezon: FAO 37 (fiskemetod med snurrevad)
Förvaring: Torrt och svalt. Öppnad produkt förvaras i kylskåp, bör användas inom15 dagar.
Allergentyp:
Fisk och produkter baserade på fisk
Vikt: 60g
Näringsvärde per 100g:
Energi (Kj/100g) 998, Energi (Kcal/100g) 239, Fett 15g varav mättade fettsyror 1,9g, Kolhydrat 0,1g varav sockerarter 0g, Protein 25g, Salt 6g.
Visa mer
Visa mindre
| Vikt: | 60g |
| Material: | Tub av metall |
| Antal i förpackningen: | 1st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Så nära genuin kimchi man kan komma om man inte gör den själv. Konsistensen &...
99 kr
0
Andra köpte även
"Till franska bakverk, på brödet och mycket mer"
99 kr
0


















