Oliver gröna Nocellara
Testa en ursprungsskyddad oliv från Sicilien. Så god!! Love it.
59 kr
Ursprungsskyddad oliv från sydvästra Sicilien. Nocellara del Belice är en stor saftig grön oliv, med härligt krispigt yttre och ett smakrikt köttigt inre. En riktig favorit bland oliver.
Gröna oliver Nocellara Miccio Gourmet Olivi Verdi da Cocktail
Ursprungsskyddad oliv från sydvästra Sicilien.
Nocellara del Belice är en stor saftig grön oliv, med härligt krispigt yttre och ett smakrikt köttigt inre.
En riktig favorit bland oliver.
Från sydvästra Sicilien kommer dessa sprakande gröna oliver med kärna. Smaken är smörig, nötig och något söt. Oliverna skördas tidigt på säsongen för att sedan fermenteras under kort tid. Detta ger en krispig och mild oliv.
Perfekta som tilltugg eller direkt i sallader.
En riktig favorit bland oliver!
Från sydvästra Sicilien kommer dessa sprakande gröna oliver med kärna. Smaken är smörig, nötig och något söt. Olivsorten heter Nocellara och skördas tidigt på säsongen för att sedan fermenteras under kort tid. Detta ger en krispig och mild oliv.
Med dessa godbitar kan du snabbt och enkelt göra: "World's Best Olives On Ice" som serveras på Jamie´s Italian med stora gröna oliver, tapenade på svarta oliver och krispigt “music bread”.
Nocellaraoliver i saltlag, från Italien. Nocellara del Belice oliv har en karakteristisk grön färg med sötma och balanserad sälta. Med toner av smör och nötter. Konsistensen är fast och krispig. Vi har valt den stora kalibern. Normal skördetid för dessa oliver är november-december. Oliverna har kärna. Stora, saftiga och färska oliver från sydvästra Sicilien.
Nocellara del Belice är en utsökt och handplockad delikatess från Sicilien uppkallad efter Belicedalen på sydvästra Sicilien och är P.D.O.-skyddad.
Nocellara del Belice är en olivodling från Valle del Belice-området på sydvästra Sicilien.
I USA och på andra håll kallas de även Castelvetrano-oliver.
En av olivens fina egenskaper, förutom sin unika smak och uppskattade textur, är att den både kan pressas till utsökt olja och njutas som tilltugg. Den är mycket uppskattad i båda varianterna.
Det är med andra ord en oliv med dubbla ändamål, odlad både för olja och för bordet. Den används för att göra extra jungfruolja "Valle del Belìce", som pressas från minst 70% Nocellara del Belice-oliver.
Ursprung: Italien
Avrunnen vikt: 180 g
Ingredienser: Gröna oliver med kärna (Nocellara del Belice), salt, vatten. Surhetsreglerande medel: mjölksyra E270. Antioxideringsmedel: askorbinsyra E300.
Näringsvärde per 100g: Energi (Kj/100g) 624 Energi (Kcal/100g) 169 Fett 14 Varav mättade fettsyror 3 Kolhydrat 2,5 Protein 1,5 Salt 3,8
Ursprungsskyddad oliv från sydvästra Sicilien.
Nocellara del Belice är en stor saftig grön oliv, med härligt krispigt yttre och ett smakrikt köttigt inre.
En riktig favorit bland oliver.
Från sydvästra Sicilien kommer dessa sprakande gröna oliver med kärna. Smaken är smörig, nötig och något söt. Oliverna skördas tidigt på säsongen för att sedan fermenteras under kort tid. Detta ger en krispig och mild oliv.
Perfekta som tilltugg eller direkt i sallader.
En riktig favorit bland oliver!
Från sydvästra Sicilien kommer dessa sprakande gröna oliver med kärna. Smaken är smörig, nötig och något söt. Olivsorten heter Nocellara och skördas tidigt på säsongen för att sedan fermenteras under kort tid. Detta ger en krispig och mild oliv.
Med dessa godbitar kan du snabbt och enkelt göra: "World's Best Olives On Ice" som serveras på Jamie´s Italian med stora gröna oliver, tapenade på svarta oliver och krispigt “music bread”.
Nocellaraoliver i saltlag, från Italien. Nocellara del Belice oliv har en karakteristisk grön färg med sötma och balanserad sälta. Med toner av smör och nötter. Konsistensen är fast och krispig. Vi har valt den stora kalibern. Normal skördetid för dessa oliver är november-december. Oliverna har kärna. Stora, saftiga och färska oliver från sydvästra Sicilien.
Nocellara del Belice är en utsökt och handplockad delikatess från Sicilien uppkallad efter Belicedalen på sydvästra Sicilien och är P.D.O.-skyddad.
Nocellara del Belice är en olivodling från Valle del Belice-området på sydvästra Sicilien.
I USA och på andra håll kallas de även Castelvetrano-oliver.
En av olivens fina egenskaper, förutom sin unika smak och uppskattade textur, är att den både kan pressas till utsökt olja och njutas som tilltugg. Den är mycket uppskattad i båda varianterna.
Det är med andra ord en oliv med dubbla ändamål, odlad både för olja och för bordet. Den används för att göra extra jungfruolja "Valle del Belìce", som pressas från minst 70% Nocellara del Belice-oliver.
Ursprung: Italien
Avrunnen vikt: 180 g
Ingredienser: Gröna oliver med kärna (Nocellara del Belice), salt, vatten. Surhetsreglerande medel: mjölksyra E270. Antioxideringsmedel: askorbinsyra E300.
Näringsvärde per 100g: Energi (Kj/100g) 624 Energi (Kcal/100g) 169 Fett 14 Varav mättade fettsyror 3 Kolhydrat 2,5 Protein 1,5 Salt 3,8
Visa mer
Visa mindre
Volym: | 300 g |
Antal i förpackningen: | 1 burk |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Andra köpte även
"Till min pasta-favorit. Smakar gott och det är fasktiskt ganska bra att slippa skalen ä...
83 kr
0