Byron Bay glutenfria kex

Användarnamn

Stolta Australienska kex


Läckra supertunna wafers som med sin unika  textur och smak är suveräna till ost, paté och dip. Dessa glutenfria wafers bakas med naturliga ingredienser och har vunnit många utmärkelser för sin kvalitet och smak. De bakas och är märkta glutenfritt men med ett suveränt recept som smakar som vanliga kex, endast kroppen känner skillnaden och många mår bra av att äta glutenfritt. Kexen är packade i ett läckert tråg som kan sättas fram direkt på bordet.

Byron Bay Cookie Company började baka knäckebröd 2009 efter att ha förvärvat Falwasser. 2014 lanserade Byron Bay Cookie Company en rad glutenfria gourmetknäckebröd under eget varumärke, Byron Bay Cookie Company Crisp Bread hade sett dagens ljus.

Sortiment med glutenfria kex är numera en favorit bland delikatessbutiker i hela Australien där bröden fortfarande bakas i Byron Bay.

Byron Bay Cookies bakas också i Storbritannien. Därifrån distrbueras de berömda kexen ut över Europa.

Byron Bays produkter säljs förutom i Australien och Europa i mer än 30 länder runt om i världen, däribland USA, Japan, Indonesien och Singapore.



Byron Bay