Vad gör man med rödbetspulver?

Användarnamn

Hur använder man rödbetspulver?
2020-06-28 @ 00:00:00
Vad är rödbetspulver och hur kan man använde det?
Rödbetspulver är en naturlig röd livsmedelsfärg.
Använd det rena torkade rödbetorpulveret på samma sätt som rödbetorjuice - när du inte vill lägga till extra vätska till dina rätter eller bara inte vill göra en rubbning juicing din egen.  
Tillsätt rödbetspulver till pastadeg eller bröddegl för en djupröd färg på pastan eller brödet.
Strö pulvret över kakor för en omedelbar rödbetor, damm över bruschetta eller grillad kyckling, eller tillsätt en tesked för att ge extra intensitet till soppor och såser.

Du kan också njuta av rödbetorpulver till dina egna kryddblandningar och köttgnuggar - den intensiva rödbetorjärnet kompletterar biffen vackert.  Och för de mer äventyrliga, lägg till rödbetorpulver till malda mandlar för att göra sötsakiga franska makaroner, med en ljus vit piskad getostost.

Det här stora badet kommer att ta ett tag - vilket ger dig möjlighet att experimentera!

Använd i juice, smoothie eller som shot utspädd med vatten. Också gott och snyggt att blanda ned i dipper som hummus, nötröror eller i soppor samt bakverk som rawbollar, raw bars, brownies eller pannkakor.

Blanda önskad mängd torkat grönsakspulver med en msk smält kakofett. Gör gärna olika färger. Putsa en chokladform för ägg noga med vodka och bomull. Dutta i det färgade fettet i pralinformen i ett fint mönster. Låt stelna. Temperera valfri chokladsort. Häll i chokladen i ägget, låt stå en stund och vänd sedan upp och ner på ägget. Låt chokladen stelna något och dra sedan med en palett så du får bort överflödig choklad.

rödbetspulver
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 8LxTn5 (motverkar spam)
Inga kommentarer