Tahinidressing Nojo
99 kr
Tahini Noodle Sauce - tahinidressing Nojó London
Tahinidressing från Nojo är tillverkad av sesam, citronsaft och tamarisås. En japanskinspirerad dressing som är en klassisk smaksättare i det asiatiska köket. Krämig och nötig sås gjord på tahini, citronsaft, en skvätt naturligt bryggd tamarisås och lönnsirap.
Superenkel att använda till kokta nudlar, gryn, bönor, färsk sallad och grönsaker i valfri form. Servera med tahinisås för att få en spännande och fyllig smak.
Självklart är den både glutenfri och vegansk. Används som smaksättare i olika maträtter eller som dressing. Såsen är otroligt mångsidig som smaksättare.
Nojo använder endast växtbaserade ingredienser för att göra sina läckra veganska produkter och letar alltid efter det mest miljövänliga sättet att producera, förpacka och transportera sina produkter.
Fortsätt upptäcka och experimentera. Det finns ingen regelbok när det kommer till god smak.
Ingredienser: Kallpressad rapsolja, tahini (sesam) (24%), vatten, citronsaft, tamarisojasås (49% sojabönor, vatten, salt, destillerad alkohol från sockerrör, Kojifrö Aspergillus Oryzae), lönnsirap
Allergeninformation Innehåller soja, sesam och sulfater.
Kostinformation Inget raffinerat socker, glutenfritt, nötfritt, utan palmolja, vegetariskt och veganskt.
Volym: 200 ml
Näringsvärden per 100g per 20g portion: Energi 1636kj/ 393kcal 327kj/79kcal Fett 38g 7,6g varav mättar 3,9g 0,8g Kolhydrat 4,5g 0,9g varav socker 3,7g 0,7g Protein 5,0g 1,0g Salt 0,9g 0,18g
Ursprung: UK
Information om återvinning Flaska – Återvinningsbar. Lock – Återvinningsbart. Etikett-återvinningsbar.
Förvaring och användning Skaka innan användning, jag är helt naturlig utan konstgjorda smak- och färgämnen. För optimal upplevelse ät inom 5 veckor efter öppnandet och förvara i kylen.
Tahinidressing från Nojo är tillverkad av sesam, citronsaft och tamarisås. En japanskinspirerad dressing som är en klassisk smaksättare i det asiatiska köket. Krämig och nötig sås gjord på tahini, citronsaft, en skvätt naturligt bryggd tamarisås och lönnsirap.
Superenkel att använda till kokta nudlar, gryn, bönor, färsk sallad och grönsaker i valfri form. Servera med tahinisås för att få en spännande och fyllig smak.
Självklart är den både glutenfri och vegansk. Används som smaksättare i olika maträtter eller som dressing. Såsen är otroligt mångsidig som smaksättare.
Nojo använder endast växtbaserade ingredienser för att göra sina läckra veganska produkter och letar alltid efter det mest miljövänliga sättet att producera, förpacka och transportera sina produkter.
Fortsätt upptäcka och experimentera. Det finns ingen regelbok när det kommer till god smak.
Ingredienser: Kallpressad rapsolja, tahini (sesam) (24%), vatten, citronsaft, tamarisojasås (49% sojabönor, vatten, salt, destillerad alkohol från sockerrör, Kojifrö Aspergillus Oryzae), lönnsirap
Allergeninformation Innehåller soja, sesam och sulfater.
Kostinformation Inget raffinerat socker, glutenfritt, nötfritt, utan palmolja, vegetariskt och veganskt.
Volym: 200 ml
Näringsvärden per 100g per 20g portion: Energi 1636kj/ 393kcal 327kj/79kcal Fett 38g 7,6g varav mättar 3,9g 0,8g Kolhydrat 4,5g 0,9g varav socker 3,7g 0,7g Protein 5,0g 1,0g Salt 0,9g 0,18g
Ursprung: UK
Information om återvinning Flaska – Återvinningsbar. Lock – Återvinningsbart. Etikett-återvinningsbar.
Förvaring och användning Skaka innan användning, jag är helt naturlig utan konstgjorda smak- och färgämnen. För optimal upplevelse ät inom 5 veckor efter öppnandet och förvara i kylen.
Visa mer
Visa mindre
Volym: | 200 ml |
Antal i förpackningen: | 1st |