Brännvinskrydda Cajsa Warg
Matdrottningens brännvin
39 kr
- Din egen snapskrydda
- Dra i 24 timmar
- Anis, apelsin, fänkål & safflor
Cajsa Warg brännvinskrydda FreakyKitchen 25g i påse
Krydda din egen snaps med den svenska matlagningskonstens drottnings egen kryddblandning.
Blanda kryddorna i påse med 75-100cl sprit i en burk med lock eller flaska som tillsluts.
Låt dra 24 timmar, upp till 3 dygn. Skaka om blandningen några gånger under tiden.
När du tycker snapsen fått tillräcklig smak sila den av genom en finmaskig sil, tyg eller kaffefilter.
Tillsätt gärn a en aning honung, råsocker, socker ungefär sockerbit för at höja smaken..
Du har nu fått en essens att späda efter smak med mer okryddad sprit.
Innehåll: Anis, fänkål, apelsinskal och safflor.
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 25g |
Antal i förpackningen: | 1 påse |